Voorpremière Paper Towns

Jaaaaa! Het is officieel! Samen met De Leesfabriek en Pathé Amersfoort organiseer ik een Special Event, een voorpremière, van Paper Towns. Paper Towns is een boek van John Green, in Nederland uitgegeven door uitgeverij Lemniscaat, die verfilmd is en 30 juli in de Nederlandse bioscopen verschijnt. Speciaal voor alle fans van John Green, boekliefhebbers en filmliefhebbers, komt er een speciale voorpremière bij Pathé Amersfoort, waar een lief vriendinnetje van mij werkt. Met behulp van John van De Leesfabriek hebben we een concept opgezet rondom de film. En JIJ kan er bij zijn!

 

Hoe kom je aan kaartjes?
Gewoon via de website van Pathé! Selecteer het evenement, klik op de gewenste voorstelling (29 juli) en koop een ticket! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

!!! KLIK HIER VOOR DE LAATSTE 20 KAARTEN !!! [last updated: Monday 14:56]

Het evenement
Tijdens het evenement kun jij leuke dingen doen. Zo kun je bij John, ook eigenaar van boekhandel SpeelBoek, je boekencollectie aanvullen met Nederlandse en Engelse boeken. Je kan natuurlijk ook Paper Towns bij hem kopen, voor het geval je het boek nog niet gelezen hebt! Hij neemt ook leuke boekengoodies mee die je niet kan missen! Daarnaast kun je met de leukste boekbloggers van Nederland kletsen. Wie er komen? De lijst staat hieronder. Ook kun je op de foto als Margo en Q! Trek dus een leuke outfit aan! Ook zijn er prijzen te winnen en krijg je een hapje en drankje. Daarna begint de film… spannend! Jij zult Paper Towns dus als één van de eersten in Nederland zien! Hoe gaaf?!

Surprise
Iedereen krijgt een leuke goodie bag met een gratis boek van uitgever Lemniscaat! Om de avond nog specialer te maken, kun je een Paper Towns tas kopen voor slechts €2,50!

Praktische informatie
Wat: speciale voorpremière Paper Towns
Wie: Dutch Book Chick, De Leesfabriek, Pathé Amersfoort
Waar: Pathé Amersfoort, (Eemplein 2, 3812 EA Amersfoort)
Wanneer: woensdag 29 juli om 18:30 (aanvang)

Volg ons op Twitter, Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het evenement en eventuele leuke prijzen! Voor vragen, mail naar info@dutchbookchick.com.

Ben jij zelf een blogger en kom jij naar de voorpremière? Stuur dan even een kort mailtje naar info@dutchbookchick, dan krijg je een speciaal plekje op de site en meer info over de rol van bloggers tijdens het evenement!

Zien we jou daar?

Aanwezige bloggers:
Dutch Book Chick – Nanouk, Michelle, Frederique, Rebecca en Esther
De Leesfabriek – John
That Blonde Woman – Katja
Booknuts – Monica, Melisa en Thyrze
Bookish Best Friends – Veronica
Black Bird Talks Books – Lucy
Wereld Achter Woorden – Jacoline

admin

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *