Samenwerking met AKO: Killerbody 2

Hallo lieve lezers,

Als YA-blogger ben ik vooral bezig met fantasy, contemporary en scifi-boeken. Genres waar ik dol op ben. Je vindt ze in vrijwel elke winkel. Toen AKO, de welbekende stationswinkel met honderden boeken en tijdschriften, mij uitnodige om langs te komen om te praten over een samenwerking, had ik van te voren niet gedacht dat ik een maand lang een killerbody dieet uit zou gaan proberen. WAT? JA. Non-fictie. Hoe tof is dat?

Killerbody

Wat ga je doen?
Vanaf deze maand, ga ik maandelijks een boek recenseren voor de AKO. Mijn recensie verschijnt op mijn site, maar je zult mij vooral voorbij zien komen op het nieuwe Instagram-account van de AKO, die binnenkort (hopelijk) van start gaat. Op dat Instagram-account, zal ik dus elke maand een nieuw boek tippen, die je niet mag missen! En deze maand is dat het veelbesproken boek Killerbody 2 van Fajah Lourens. Hoe je het ook wendt of keert: het boek is er en mensen praten erover.

De recensie
Hoe ik dat boek ga recenseren? Heel simpel: door het uit te proberen! Ik zal een maand lang, elke week een filmpje uploaden waarin ik mijn week laat zien waarin de recepten uit het Killerbody 2-boek zal uitproberen. Dan wel in acht genomen dat ik een student ben en niet per se hoef af te vallen. Dat laatste zou natuurlijk wel leuk meegenomen zijn, maar dat is niet het uiteindelijke doel voor mij.

Het dieet
Vandaag begin in met mijn eerste dag: het ontbijt dat ik maakte, zie je hieronder al. Ik moet wel benadrukken dat ik het Killerbody dieet op mijn eigen manier ga volgen, en het wel leuk houdt voor mezelf. Als ik een keer een koekje wil eten, doe ik dat daarom ook zeker. Maar de uitdaging? Die ga ik aan! De eerste week zal ik gedetailleerd met jullie doornemen en aan de hand van die eerste week zal ik een recensie schrijven voor AKO. Vervolgens ga ik het dieet nog 3 weken volhouden, en dan een wrap-up schrijven op mijn blog.

Wekelijkse vlogs
Wat je vanaf nu kan verwachten? Elke zondagavond een vlog, waarin ik mijn week van donderdag tot donderdag beschrijf, vertel en natuurlijk gewoon laat zien! Schrik dus vooral niet: ik ben geen fitgirl geworden! Het is gewoon een toffe samenwerking met de AKO, waar ik ontzettend veel zin in heb. En volgende maand… dan recenseer ik weer een totaal ander boek!

Ontbijt donderdag 19 – 1 – 2017
Als ontbijt at ik twee rijstwafels met omelet, tomaatjes, komkommer en sla. Ik ga vandaag een dagje winkelen, en heb nog geen tijd gehad om te ‘preppen’. Dit ontbijt is snel, makkelijk, lekker en voedzaam! Het ei zorgt voor de eiwitten en een voller gevoel, de tomaten, komkommer en sla zorgen voor de vitaminen! En die rijstwafel? Die is gewoon lekker makkelijk en calorie arm! In totaal: 117.62 calorie├źn. Mijn volledige dieetplan vinden jullie hier op zondag 29 januari, inclusief de recensie en mijn eerste weekvlog.

IMG_4121

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *