5x films in december die je niet mag missen!

Hallo lieve lezers, december is al weer goed onderweg en zoals altijd is het daarom weer tijd om een overzicht te maken van de films die je deze maand niet mag missen. Het is een lijst met hele grote, bekende films, maar dat betekent niet dat ik geen oog heb voor de minder grote films, want ook deze zijn écht de moeite waard om te bekijken. Naast deze lijst verschijnt er binnenkort ook een ‘Foute kerstfilms op Netflix’-lijst waarmee je je kerst nét even iets leuker mee kunt maken. Maar voor nu: de beste films van december!

5x films december

PitchPerfect31. Pitch Perfect 3
Release date: 21 december 2017
Hoofdrollen: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Elizabeth Banks, Hailee Steinfeld en Brittany Snow
Genre: Comedy
Tijdsduur: 93 minuten
Verhaal: Nadat ze het wereldkampioenschap gewonnen hebben, vallen de Bellas uit elkaar: ze ontdekken dat er weinig baankansen zijn met muziek. Maar als ze de kans krijgen weer samen te werken voor een wereldwijde USO-tour, krijgt deze geweldige groep van nerds de kans om samen nog eenmaal muziek te maken.

 

Molly's Game2. Molly’s Game
Release date: 26 december 2017
Hoofdrollen: Jessica Chastain, Idris Elba en Kevin Costner
Genre: Drama, Biografie
Tijdsduur: 141 minuten
Verhaal: Molly Bloom is opgegroeid in een kleine stad in Colorado. In haar jonge jaren wist ze maar niet uit de schaduw te treden van haar oudere broers en ze besloot een leven te leiden waarin ze alles kan worden wat ze wilt. En dit kreeg ze ook, meer zelfs dan ze had kunnen bedenken. Ze startte met het organiseren van een exclusief pokertoernooi met een hoge inzet. Haar klanten werden bekende sterren als Leonardo DiCaprio en Ben Affleck tot politici en financiële titanen die zo krachtig waren dat ze markten konden beïnvloeden en hiermee historie schreven. Alles ging goed tot dat ze een tegenstander tegenkwam die ze niet te slim af kon zijn, ondanks dat ze de Amerikaanse overheid aan haar zijde had.

Wonder3. Wonder
Release date: 23 november 2017 (maar écht een december film!)
Hoofdrollen: Jacob Tremblay, Julia Roberts en Owen Wilson
Genre: Drama
Tijdsduur: 113 minuten
Verhaal: Wonder gaat over de tienjarige Auggie Pullman, een doodnormale jongen met een mismaakt gezicht. Om hem te beschermen krijgt hij al z’n hele leven thuis les, maar nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een normale school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net zo is als zij.

 

Star Wars The Last Jedi4. Star Wars: The Last Jedi
Release date: 13 december 2017
Hoofdrollen: Daisy Ridley, Adam Driven, John Boyega, Mark Hamill, Oscar Isaac, Carrie Fisher en Domhnall Gleeson.
Genre: Scifi, Actie, Avontuur
Tijdsduur: 152 minuten
Verhaal: Nadat ze haar eerste stappen gezet heeft in een grotere wereld in Star Wars: The Force Awakens, zet Rey haar epische reis voort met Finn, Poe en Luke Skywalker, in dit volgende hoofdstuk van de saga.

 

jumanji5. Jumanji: Welcome to the jungle
Release date: 21 december 2017
Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karin Gillan en Nick Jonas
Genre: Avontuur, Scifi
Tijdsduur: 119 minuten
Verhaal: Vier middelbare scholieren ontdekken een videogame console en worden letterlijk het spel ingesleurd. Daar worden ze volwassen avatars. Maar wat ze al snel ontdekken, is dat je Jumanji niet gewoon speelt. Je moet het overleven. Om het spel te verslaan en terug te keren naar de echte wereld, moeten ze het gevaarlijkste avontuur van hun levens zien te overleven en ontdekken wat Alan Parrish twintig jaar eerder achterliet en de manier veranderen waarop ze over zichzelf denken. Anders zullen ze nooit ontsnappen.

 

Dat was de lijst voor december! Uiteraard verschijnen er nog veel meer gave films, maar dit waren degene die ik zeker ga bekijken (of al heb bekeken) en waarvan ik vind dat je ze niet mag missen! Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *