YA Sunday & YALFoort || Evenementen waar jij heen MOET!

Hi allemaal,

Het is al bijna september, en september betekent Literatour! Huh, wat? Literatour? Als ik zeg, Young Adult boekenweek, snap je het dan? Ja? Helemaal goed, want het gaat weer gebeuren. Ook dit jaar wordt er weer een hele week lang aandacht gevraagd voor YA boeken. Evenementen, aanbiedingen en leuke activiteiten. En jij doet hier toch wel aan mee? Toch? Want… je kunt super toffe auteurs ontmoeten, workshops volgen en boeken kopen ūüôā Wat wil je nog meer? In deze post wil ik aandacht vragen voor twee hele toffe evenementen waar ik zelf ook bij aanwezig zal zijn. Lijkt het je leuk? Koop dan snel een kaartje, want voor je het weet, zijn ze uitverkocht!

 

YA SUNDAY || Boekhandel In De Wolken 

indw_banner facebook
Wie: Marieke Nijkamp, Anna Woltz en Nanouk Meijer (Dutch Book Chick)
Wat: een dag vol met leuke booksignings en workshops! Auteur Anna Woltz komt op bezoek om te vertellen over haar boek “Honderd uur nacht” (en er is natuurlijk genoeg tijd om vragen te stellen en met haar op de foto te gaan). Auteur Marieke Nijkamp vertelt over haar boek “This is where it ends” (dit boek staat nu op de bestsellerlijst¬†in New York en komt in september in het Nederlands uit). Je kan een workshop handettering volgen bij Mirjam van Handletters.nl. En… ik zelf zal een workshop vloggen/bloggen geven! Dus als je wilt weten hoe je een eigen blog moet beginnen, of hoe je een te gek Youtube kanaal moet maken, zit je op de goede plek.
Waar: Voorbrug
Wanneer: Zondag 18 september van 13:00 – 17:00
Kaarten: 15,- (in de winkel of via info@indewolken.nl)

 

YALFoort || Boekhandel Speelboek

banner_nachtvandeLiteratuur_2016
Wie: Jenny Han, Laure Eve en Lisa Williamson (en vele andere)
Wat: Een interview op het hoofdpodium met Jenny, Laure en Lisa (gepresenteerd door moi).¬†Daarna spreek je hen zelf in het Schrijverscaf√© en neem je deel aan diverse creatieve activiteiten. Naast Jenny, Laure en Lisa zijn ook een aantal Nederlandse auteurs in het Schrijverscaf√© aanwezig: Ingrid Kluvers, Koos Meinderts, Marieke Nijkamp, Micha Meinderts, Erna Sassen en Jennefer Mellink!¬†De creatieve activiteiten zijn ‘Handlettering’, ‘Korte verhalen schrijven’, ‘Flowschrijven’, ‘Cut-up Collage’. Stap in wanneer je wil en krijg 200% inspiratie om zelf aan de slag te gaan! Helemaal tof dus!
Waar: Amersfoort
Wanneer: Zaterdag 24 september van 14:00 – 18:00
Kaarten: 15,- (maak ‚ā¨ 15.00 over naar De Leesfabriek via bankrek. IBAN: NL13 TRIO 0254 6845 56.
Vermeld daarbij je complete naam (voor- én achternaam) en vermeld tevens je mailadres).

 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust hieronder! Of… laat weten dat je er heen gaat, dan kunnen we daar natuurlijk meteen! Tot snel ūüôā

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *