Kinepolis Ladies Night: Beauty and the Beast

Tale as old as time… een zin die na het kijken van Beauty and the Beast, beter bekend in Nederland als Belle en het beest, lang in je hoofd blijft hangen. Disney komt in maart met een live action film, met o.a. mijn favoriete actrice Emma Watson. Gisteravond was ik, samen met mijn zusjes en moeder, aanwezig bij de Ladies Night van Kinepolis in Utrecht. De avond was echt FANTASTISCH!

Kinepolis Ladies Night Beauty and the Beast

De inloop van de avond startte om 19:00 en uiteraard waren wij er toen al bij. Beneden in de hal stonden twee lakeien, compleet in outfit, onderaan de roltrap om de gasten te verwijzen naar de goede verdieping en plaats. Gewapend met kaartjes en een fototoestel waagden wij ons naar boven. Uiteraard hebben wij nog een foto genomen met de lakeien.

[foto volgt z.s.m.]

Eenmaal boven moesten wij ons door de winkel begeven. De schade: een LARGE bak zoute popcorn en een bijna even grote zak met M&M’s. Ondanks mijn gezonde dieet (sinds 1 maart) mocht ik van mijzelf één avond winnen en ik leefde mij ook helemaal uit. Uiteraard was dit ook om te delen met mijn zusjes en moeder. Eenmaal door de winkel heen, kwamen wij in een prachtig versierde ruimte terecht waar iedere Disneyfan helemaal gelukkig van wordt.

WhatsApp Image 2017-03-23 at 00.34.112

Je kon onder andere op de foto met Belle en het beest, je kon winkelen op de markt (heel gezellig), je kon de roos bewonderen en een soort namaak van de tafel waaraan Belle de eerste avond in het kasteel dineert. Helaas geen pratende kopjes en theepotten, maar desalniettemin erg leuk. Onder het genot van een drankje kon je nog meedoen met een wedstrijd en gezellig wat kletsen.

WhatsApp Image 2017-03-23 at 00.34.11

Iets voor 20:00 gingen de deuren van de zaal open. JEMIG! Ik was nog niet in Kinepolis geweest, maar de zaal was echt huge. Er waren ongeveer twintig rijen met elk 35 stoelen. Er pasten dus mijn 700 gasten in de zaal. Vooraf was er nog een winactie, waarbij twee winnaars een leuk Douglas pakket wonnen en drie andere winnaars iets met chocola en andere dingetjes. En toen… begon de film.

WhatsApp Image 2017-03-23 at 00.34.114

Beauty and the Beast is alles wat je er van verwacht en meer. De muziek is echt meesterlijk: het is een soort variatie op de originele muziek, op zo’n manier bewerkt dat het perfect in een live action film past en tegelijkertijd heel dicht bij het origineel blijft. De cast is fenomenaal, en vooral Emma Watson heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer heb kunnen genieten van de film. Er zat meer humor in de live action film dat ik had verwacht, en hoewel het hier en daar net iets té was, heb ik hard kunnen lachen. Het einde wist mij te raken – zoals de tekenfilm mij raakte als kind. Disney heeft echt een prachtproductie neergezet die iedereen moet gaan bekijken! Hij draait vanaf 29 maart in de bioscoop, mis het niet!

Na de film kreeg iedereen nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis met daarin Chio popcorn, Oreo koekjes, Crystal Clear drank, tijdschriften, een sleutelhanger en wat samples. Super leuk! En uiteraard heel erg lekker. Het was een super geslaagde avond en ik weet zeker dat ik nog een keer naar een Ladies Night ga bij Kinepolis in Utrecht!

Kortom: Beauty and the Beast live action is, pun intended, een schot in de roos. Het was puur genieten voor jong en oud. Kinepolis heeft daaromheen een leuke avond verzorgd en ik stiekem de film zo snel mogelijk nog een keer zien 😉 Aanrader? 100%!

WhatsApp Image 2017-03-23 at 00.34.113

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

3 Comments

  1. Wat leuk dat je zo’n gezellige avond hebt gehad en dat je zo enthousiast bent over de film. Als Beauty and the Beast in de bios draait ga ik er ook zeker heen, ik ben zo benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *