WINNEN: 2x 2 kaarten animatiefilm Sing

YES YES YES! We hebben een hele toffe winactie voor jullie klaarstaan… en dat is weer een film winactie! *happy dancing* Over happy dancing gesproken, de film waar jij kaartjes voor kan winnen, is SING! Ja, je leest het goed: de tofste animatiefilm van het najaar. Benieuwd? Lees dan snel verder en WIN!

SING is de nieuwe muzikale animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Minions, Verschrikkelijke Ikke én de zomerhit van dit jaar: Huisdiergeheimen.

foto5In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon (Fedja van Huêt) een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis (Chris Zegers) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Holly Mae Brood); een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Do); een jonge gangster-gorilla (Egbert Jan Weeber) en een punk-rock stekelvarken (Birgit Schuurman). Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale
SING is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) en geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Haley, De film bevat meer dan 65 bekende popsongs. In de Engels gesproken versie zullen de stemmen van de hoofdpersonages worden ingesproken door Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Tori Kelly, John C. Reilly, Taron Egerton en Scarlett Johansson.
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Mark van Eeuwen, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma, Richard Groenendijk, Karin Bloemen, Rop Verheijen, Frank Lammers, Nurlaila Karim, Maan, Buddy Vedder, Jeroen Nieuwenhuize, Ruud Feltkamp en Giel Beelen.

SING draait vanaf 7 december a.s. in de Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.
www.singfilm.nl
www.facebook.com/SingFilmNL
#SingFilm

Oké, ik moet eerlijk zeggen: ik ben meteen enthousiast! Animatiefilms zijn hilarisch en vaak zitten er grapjes in verstopt die juist speciaal gericht zijn op een ouder publiek. Maar de andere grapjes… die zijn eigenlijk net zo grappig! Combineer dat met muziek en toffe stemacteurs en je hebt een prachtfilm geproduceerd.

foto4

Wil jij ook zo graag naar de leukste animatiefilm van het najaar? Wij geven NU 2x 2 kaarten weg en daarbij krijg je ook nog eens leuke SING-goodies!

Hoe doe je mee? Heel simpel! Volg DutchBookChick op Twitter, Facebook, Youtube, Instagram of Tumblr en deel daar de winactie. Laat hieronder even weten of dat gelukt is en waarom JIJ juist naar deze film wilt gaan! Meedoen kan tot zondagavond 4 december, 23:59. De winnaars ontvangen op maandag een bericht. May the odds be ever in your favor…

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

11 reacties

 1. Ik volg en deel mee op Twitter en Facebook. Mijn dochter is helemaal enthousiast over deze film en ik inmiddels ook. Ik zou haar graag mee willen nemen naar deze film

 2. Ik wordt al vrolijk van de voorstukjes dus ik zou heel graag de film willen zien. Ik heb de Aktie gedeeld via Twitter en Facebook

 3. Oh my gosh… look at her butt.. geweldig het voorstukje… ik kan niet wachten op de hele film. Ik heb de aktie gedeeld op Facebook en RT op twitter

 4. ik ga mee doen voor Sing voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 ik heb hiervoor het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

 5. Leuk! Ik doe graag mee, omdat mijn zusje deze film graag wilt zien (en ze heeft mij aangestoken!).
  Gedeeld + Geliked Op FB en Bloglovin

 6. Ik deel dit bericht op Facebook en Twitter. Natuurlijk volg ik jullie al lang haha. De film Sing lijkt mij echt een grappige film. Toen ik de trailer voor het eerst zag kwam ik niet meer bij. Lijkt mij een geweldige film!

 7. Gedeeld op FB!
  Ik wil hier samen heen met m’n vriend. Laatst gingen we naar de bios, en kwam de trailer. Ik hield me stil, want ik dacht hij vindt het vast kinderachtig. Maar nee! Hij wil er ook heen, dus wordt echt #HappyDancing als we winnen ^^

 8. Jaaaaaaaaaaaa!!! Ik maak ontzettend graag een kansje 🙂 Ik heb samen met mijn dochter Mara echt al een miljoen keer naar de trailer gekeken en we zijn zoooooooo enthousiast 🙂 De grappen (en ook die stiekeme kleintjes voor de oudere kijkers….) echt hilarisch!! De muziek…..LOVE IT…..Echt een must see!!

  Ik volg je op Twitter, Instagram en Facebook. Op twitter heb ik geretweet, en op Facebook gedeeld….Nu maar hard duimen draaien en hopen op een kansje!!

 9. Lieve lezers!

  De winnaars van deze actie zijn Eva en Simone Mantel! Ze hebben al een persoonlijk bericht ontvangen met verdere instructies. Gefeliciteerd, Simone en Eva!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *