WIN 2 x filmtickets voor Emma + het boek!

In samenwerking met Universal Pictures NL mogen wij 2 x filmtickets* voor de film Emma + het boek waarop de film gebaseerd is weggeven!

Win dit prachtige boek + 2 filmtickets!

Hoe doe je mee?

  • Like de post op Instagram
  • Maak extra kans door hieronder een reactie achter te laten waarom jij graag zou willen winnen!

De winnaars worden zondag 29 maart bekend gemaakt. Meedoen kan t/m zondag 29 maart 12:00.

Benieuwd naar de film? Check hier dan snel de trailer:

*de filmtickets zijn geldig t/m 17 april. I.v.m. het corona-virus zijn veel bioscopen gesloten. Mocht dit tegen die tijd nog steeds zijn, zullen wij op zoek gaan naar een passende oplossing.

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

3 reacties

  1. Ik zou in deze tijd van binnen zitten en meer me-time graag dit leuke boek lezen over een jonge dame in Engeland.
    Ook de verfilming lijkt me super en zou ik graag na deze crisis gaan zien met mijn lieve vriendin Marieke. Samen komen we de tijd wel door, as long as you just keep reading and writing haha

  2. Dit boek zou ik nog graag lezen en het lijkt mij een prachtige film om naartoe te gaan Graag samen met mijn moeder, voor een ontspannen uitje samen en dankjewel te zeggen voor alles! En mocht dat niet gaan, maar is de bios wel open, dan zou ik ze graag aan mijn moeder en zusje geven zodat zij een fijn uitje samen hebben!

  3. Ik zou deze graag lezen aangezien het een klassieker is en ik me eigenlijk een beetje schaam dat ik het nog niet heb gelezen! En deze weken zijn natuurlijk top om er lekker weer boeken bij de pakken 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *