VAKANTIE | Deze boeken heb ik mee

Ola lieve lezers,

De zomer staat voor de deur, mijn scriptie is ingeleverd en op dit moment zit ik met mijn hele familie in Ouddorp (bij Zeeland) in een huisje aan zee. Het zomerse weer laat nog een beetje op zich wachten, maar dat maakt niet uit. Met een paar goede boeken kom je makkelijk de vakantie door! Benieuwd naar wat ik mee heb? Je leest het hier!

VAKANTIE Deze boeken heb ik mee

1. Jager (Talon Saga #3) – Julie Kagawa
Dit boek las ik vorig jaar al, maar ik was helemaal vergeten hoe het einde precies was gegaan. Omdat Strijder net uit is gekomen, besloot ik het boek te herlezen. Meer kan ik op dit moment niet vertellen, maar het boek was zeer, zeer goed en het einde was intens en spannend. Dit boek heb ik dan ook al uitgelezen (1 juli 2017).

2. Strijder (Talon Saga #4) – Julie Kagawa 
Zoals ik al zei, is vorige week het vierde deel in the Talon Saga verschenen. Een intens groene omslag en een hele toffe blurb. Het einde van Jager was killing, dus ik kan niet wachter om verder te kunnen lezen in één van de tofste series van het moment! Draken? Yes. Liefde? Yes. Heel veel spannende scènes? HELL YES.

Strijder

3. Our Dark Duet (Monsters of Verity #2) – V. E. Schwab
Het eerste boek in deze serie, This Savage Song, las ik vorig jaar voor de Bored to Death Book Club. Het was een boek waar vrijwel iedereen erg positief over was: spanning, sensatie en een heel tof idee. Ik kijk daarom ook heel erg uit naar het tweede deel die afgelopen maand is verschenen. En omdat het een duologie is, is dit tevens het laatste deel! #OMG

4. Aristoteles en Dante ontdekken de geheimen van het universum – Benjamin Alire Sáenz
Een heerlijk recensie-exemplaar van Blossom Books, dit boek keek ik al even naar uit! Myrthe, de uitgeefster, was hier mega razend enthousiast over, en uiteraard wilde ik weten waarom. De recensie schrijf ik voor De Leesfabriek maar zal uiteraard ook hier verschijnen!

5. The Art of Starving – Sam J. Miller
Ik heb het geluk om hier een ARC van te hebben ontvangen, en ondanks dat het boek de 11de pas uitkomt, kan ik hem deze week (al weken geleden, eerlijk) al lekker lezen. Het boek gaat over een jongen met een eetstoornis, wat ik super interessant vind klinken. Dat is weer eens een ander en origineel perspectief! Omdat het een digitale ARC is, lees ik hem op mijn ereader!

Duizendstukjes

6, 7, 8. De gehele Vuurvogel trilogie (Duizend stukjes van jou, Tienduizend hemels boven jou, Een miljoen werelden met jou) – Claudia Gray
Shame on me, maar deze serie heb ik dus nog niet gelezen. De volledige serie stond al wel kant en klaar in mijn boekenkast, dus ik kon niet anders dan de hele serie meenemen op vakantie om lekker te  kunnen genieten van een fijne boekenserie!

Ik weet 100% zeker dat ik deze vakantie (7 dagen) prima door ga komen met deze boeken, en ik anders weer naar de Bruna in het dorp sprint om een nieuwe te scoren!

Wat heb jij mee op vakantie?

 

Liefs,

Nanouk

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Eén reactie

  1. Wat veel leuke boeken neem je mee op vakantie. Ik ben ook heel erg benieuwd naar Our Darker Duet, ik vond het eerste deel echt super! Zelf ga ik dit jaar niet op vakantie, maar ik heb wel genoeg tijd om te lezen. Ik wil graat het derde deel in de Firebird-triologie lezen en The Night Circus staat ook al heel lang op mijn TBR.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *