Sfeerimpressie Antwerpse Boekenbeurs

Wat een perfecte timing dat de Antwerpse boekenbeurs in onze Dutchember valt. Afgelopen zaterdag is een deel van het DutchBookChick team, Esther en ik, naar Antwerpen gegaan om een hele dag te genieten van boeken, boeken en nog eens boeken. Een heerlijke dagbesteding dus. Daarbij waren er, naast dat er veel boeken waren, ook heel veel leuke activiteiten, lezingen en signeersessies. Zo hebben wij dus ook een aantal handtekeningen van o.a. Arthur Japin en de co-auteurs van “Shinu” (hier later in de maand meer over). Er waren afgelopen zaterdag ook YA conventies op de boekenbeurs. Zo was er een panel die ging over dystopia novels, een panel over boekverfilmingen en een skype gesprek met Gayle Forman. Helaas ging mijn deelname aan het panel over de boekverfilmingen niet door. Al met al was het dus zeker een geslaagde dag, en hebben wij ons kostelijk vermaakt op de boekenbeurs, wat dan ook in sommige foto’s te zien is.

20151107_144643

We konden het natuurlijk niet laten om de naam van onze site eventjes achter te laten op een mooi groot bord waar iedereen op kon schrijven.

20151107_120248De eerste conventie over dystopia novels, met Myrthe van Blossom Books, en de schrijvers van het nieuwe YA dystopia boek “Shinu”. Heel leuk panel, en ook zeer informatief over dystopia novels en nieuwe YA trends die eraan gaan komen, die we zeker heel leuk gaan vinden.

20151107_125642Het panel over boekverfilmingen. Zoveel liefde voor dat decor!!!

20151107_154345 Ultimate geek/fangirl/awesomeness moment! Mockingjay airbrush tattoo’s was toch wel één van de hoogtepunten van de dag. Helemaal nu de Mockingjay part 2 premiere zo dichtbij komt. Can’t. Contain. My. Excitement!!!

20151107_131330Dat moment dat je geen fan bent van de 50 tinten grijs boeken bent, maar toch wel eventjes op de foto moet met Christian Grey,  ’cause it’s the right thing to do you know.

20151107_145605Deze mooie edities van de Nederlandse hardcopies van “Peculiar Children”, waren te mooi om onaangeraakt er voorbij te lopen bij de Clavis stand.

Het was een drukke en warme dag, maar zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen. Wij kunnen de komende maanden weer genoeg lezen en uitkijken naar boeken die gaan uitkomen.

Xx Esther en Michelle

Michelle Versluis

Michelle is reviewer at the website, specialized in films. She studies Theatre-, Film- and TV-studies at Utrecht University and prefers to fangirl over Marvel look-a-likes during college/classes. Name a series or a film and she's seen it.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *