Paper Towns voorpremière

[DUTCH]

Gisteravond was het eindelijk zo ver: de voorpremière van Paper Towns. De zaal was uitverkocht, iedereen had er zin in en we waren er helemaal klaar voor. Rond 17:00 waren Manon (Pathé), John (De Leesfabriek/SpeelBoek) en ik (Dutch Book Chick) bij Pathé om alles op te bouwen. Tafels, stoelen, goodie bags, eten en nog veel meer. De medewerkers van Pathé waren ontzettend behulpzaam en enthousiast en de opbouw verliep daarom ook vrij soepel, op een paar kleine probleempjes na.

paper towns voorpremiere

Rond een uur of 18:00 begonnen de eerste mensen al binnen te druppelen, waaronder Katja van That Blonde Woman. Na een half uur begon het echt al vol te raken, was John boeken en boekengoodies aan het verkopen en liep ik rond om alle lieve mensen welkom te heten en booklovers te knuffelen. Er hing een gezellige sfeer, maar we waren ook op de achtergrond druk bezig met alles op tijd klaar te maken (= goodie bags op de stoelen zetten, alles klaarzetten voor de Q&A met Aleid en zorgen dat iedereen voorzien was van een hapje en drankje.

Om iets voor 19:00 gingen de deuren open, ging iedereen zitten en begon de Q&A. Iris, van DoubleCharm, heeft alles opgenomen. De aftermovie komt dit weekend. Nadeel was dat we maar 1 microfoon hadden, dus John stelde de vragen en ik rende heen en weer tussen John, Aleid en het publiek. Na de Q&A was er nog een quiz en werden er posters uitgedeeld. En toen… BEGON DE FILM!

Ik zal proberen niks te spoilen in deze post, dus een film review komt later. Die zal één van mijn lieve bloggers schrijven in het Engels. Maar wat we wel kunnen vertellen, is dat de film alle sterke punten van het boek bevat. Er zit ontzettend veel humor in en de muziek was weer fan-tas-tisch. Er zit nog één surprise appearance in die iedereen kan waarderen (no spoilers!). De film is echt een heerlijke film, niet super spannend of spectaculair, maar wel ontzettend mooi. En nogmaals: HILARISCH. Je komt niet meer bij van het lachen.

Na de film werden de winnaars van de prijsvraag bekend gemaakt en was er nog even tijd om een review op te nemen – de reviews worden in een filmpje geplaatst die dit weekend bekend wordt gemaakt.

Voor mijn gevoel was de avond een groot succes! Ik heb allemaal positieve reacties gehoord en iedereen was blij met de goodiebags. Als iemand nog een foto heeft, of een blogpost, of een ander berichtje over de voorpremière, stuur even een mailtje naar info@dutchbookchick.com.

We gaan book-ish voorpremières nog veel vaker organiseren als het aan ons ligt! Volg ons dus op Instagram, Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven!

Ik wil John van de Leesfabriek, Aleid en Kirsten van Lemniscaat en iedereen van Pathé bedanken voor deze prachtige avond. En, niet te vergeten, iedereen die er gisteravond bij was!

Liefs, 

Nanouk & de rest van het DBC team

 

ps; ik heb hier pepermunt in mijn mond, charming rigth?IMG_0727

 

 

 

 

 

 

 

admin

4 reacties

  1. Wat een leuke foto en wat gaaf dat je mee hebt geholpen! Leuk dat je zoveel positieve reacties hebt gekregen. Ziet er erg gezellig uit. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *