Mijn Netflix favorieten van dit moment

Netflix is niet meer weg te schoppen uit het dagelijks leven. Of het nou ‘s ochtends is tijdens het ontbijt, onderweg naar werk in de trein of ‘s avonds neerploffen op de bank: Netflix is er altijd voor ons. Het fijne aan Netflix is dat het zowel films als series heeft, aangekochte en zelfgemaakte. Dramas, actiefilms, horrorfilm, kinderfilms… voor iedereen is er wel wat te zien. Soms is het onmogelijk om een keuze te maken. Aan de ene kant omdat er zo veel keuze is, maar aan de andere kant ook omdat je al zo veel hebt gezien. Gelukkig ververst Netflix haar aanbod altijd snel. Hierbij een lijstje met mijn Netflix favorieten van dit moment!

1. The disappearance of Madeleine McCan
Soort: serie
Aantal seizoenen: 1
Aantal aflevering: 10
Duur per aflevering: 40 – 60 minuten
Op 3 mei 2007 verdwijnt de dan 4-jarige Britse Madeleine McCan uit haar vakantie appartement in Portugal. Er wordt met man en macht gezocht naar het meisje, maar tot op de dag van vandaag is ze spoorloos. De politie probeert uit te zoeken wat er precies is gebeurd, wat niet altijd even makkelijk gaat. En vertelt iedereen wel de waarheid? Deze documentaire schijnt een licht op wat er is gebeurd en wat er verkeerd is gegaan tijdens het onderzoek. Iedereen heeft meegewerkt aan de documentaire, behalve de ouders van Madeleine. Ik ben pas bij aflevering 4, maar ben al helemaal hooked!

2. Stranger Things
Soort: serie
Aantal seizoenen: 2
Aantal afleveringen:  seizoen 1 – 8; seizoen 2 – 9
Duur per aflevering: 50-60 minuten
Je zou misschien denken: joh, Nanouk, dat je Stranger Things kijkt is he-le-maal niet zo bijzonder. Ongeveer iedereen heeft die serie al gezien, dus zo actueel is het helemaal niet. Klopt, klopt. Maar ik zet hem toch op de lijst, omdat ik hem aan het re-watchen ben. Jongens, 4 juli verschijnt seizoen 3, en ik wil er 100% klaar voor zijn. Ik wil nog precies weten wat er met wie is gebeurd voordat het nieuwe seizoen in juli gaat beginnen. Daarom kijk ik nu steeds elke week al 1 á 2 afleveringen van seizoen 1 en 2, om weer helemaal up to date te zijn als het nieuwe seizoen gaat beginnen. Doe je mee? Bekijk hier alvast de (best wel dramatische) trailer van seizoen 3:

3. The highwaymen
Soort: film
Duur: 132 minuten
Deze film staat sinds 29 maart op Netflix, en ik was meteen aangetrokken door 1) de cast en 2) de setting en 3) Bonnie en Clyde. We weten dat ze een moorddadig duo zijn, maar hoe zijn ze gepakt? Wat deden ze nou precies? Deze film gaat over het duo dat achter Bonnie en Clyde aangaat. Spannend? Ja. Grappig? Ja. Soms een beetje langdradig? Ja. Aanrader voor de zondagmiddag of avond met een grote bak popcorn. Bekijk hier de trailer:

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *