Julie Kagawa fanactie

Ha lieve Julie Kagawa fans! Waarschijnlijk staat bij jullie 30 oktober al roze gemarkeerd in jullie agenda. 30 oktober, denk je nu? JA! Want dan kom Julie Kagawa naar Nederland *fangirling*. Julie Kagawa kennen jullie waarschijnlijk van The Iron Fey serie of van Blood of Eden en heel misschien van Talon (in Nederland uitgegeven als Pupil, die kort geleden uit kwam). Ik ben super fan van haar, en kan me voorstellen dat jij dat ook bent! Daarom organiseer ik samen met Katja van That Blonde Woman een fanactie!

Kagawa_Julie_01_10

Op 30 oktober zal zij signeren bij boekhandel Stevens en boekhandel Donner. Ik kwam met het idee om een fanboek te maken, en Katja was meteen enthousiast. Ons idee is om een groot boek te maken waarin alle fans 1 pagina krijgen om zo creatief mogelijk te laten zien dat ze verliefd zijn op de boeken (of 1 van de boeken) van Julie Kagawa! Deze wordt op 30 oktober aan Julie overhandigd. Iedereen mag meedoen natuurlijk!

Spelregels:
Formaat:
Één A4, enkelzijdig. Deze maak je thuis zelf. Knippen, plakken, foto’s, photoshop, alles mag. Mits het in een plastic insteekhoesje past. Maak het dus niet 3D!


Inhoud:
Laat op dat A4tje zien hoe groot je liefde is voor Julie. We zouden het tof vinden als jullie foto’s van jezelf met haar boeken toevoegen. Plak ze dus op je A4!


Wat mag wel/niet:
Je Twitter, website, tumblr etc mag je vermelden op de pagina, leuk voor Julie! Maar geen telefoonnummers of adres gegevens! Die zullen wij niet toevoegen aan het boek. Verder nette taal graag, in het Engels, want van Nederlands zal ze weinig begrijpen. Je hoeft natuurlijk niet iets te schrijven, maar dat mag wel!

Hoe doe je mee?:
Meld je aan bij het Facebook event! Vervolgens maak je jouw pagina, en stuur je daar een foto van naar info@dutchbookchick.com zodat wij kunnen controleren of het klopt. Vervolgens krijg je van ons het adres waar je jouw A4 naar kan opsturen! (Als dit adres misbruikt wordt door een van de deelnemers (openbaar verspreiden, doorsturen) zal diegene verwijderd worden en niet mee doen aan de actie.
Uiterste maildatum: 1 oktober. We willen alle papieren VOOR 7 oktober binnen hebben. Mails na 1 oktober worden niet meer goedgekeurd en papieren na 7 oktober worden niet meer toegevoegd. Dit simpelweg omdat het een grote klus is om op tijd af te krijgen.


Opmerking:
We kunnen maar een maximaal aantal mensen mee laten doen aan deze actie. Als je aangemeld staat voor het event, betekent dit helaas nog niet dat je daadwerkelijk in het boek terecht komt. Katja en ik zullen samen kijken naar wat er mogelijk is qua aantal deelnemers. Onthou: we stellen het boek samen op volgorde dag we de papieren binnen krijgen. Zodra je goedkeuring van ons krijgt om het op te sturen, heb je 100% garantie dat je in het boek zit! 🙂


Voor vragen mag je altijd mailen naar info@dutchbookchick.com

 

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *