Hier kijk ik naar uit: Netflix in januari 2020

2019 zit er bijna op, en dat betekent dat het weer tijd is om vooruit te kijken naar een nieuw jaar en nieuwe series op Netflix! En niet alleen ‘nieuwe’  series, maar ook volgende seizoenen van series waar we allemaal zo fan van zijn! Ready? Hier zijn mijn favorieten voor Netflix januari 2020!

1. Sex Education, seizoen 2
Verschijnt: 17 januari
Dit is bij far een van de grappigste maar ook rauwe series die op Netflix staat. Ik heb seizoen in een paar dagen gekeken en kan niet wachten om weer helemaal mee te kunnen leven met de awkward, pijnlijke, grappige en emotionele momenten van de personages.
Er is nog geen officiële trailer, maar wel een aankondiging. Je checkt hem hier:

2. Chilling Adventures of Sabrina, seizoen 3
Verschijnt: 27 januari
Sabrina kennen je misschien van vroeger, maar de moderne Sabrina is minstens net zo cool! Er zijn weinig series op Netflix zo spannend, creepy en magisch als deze, en ik kan met zekerheid zeggen dat deze serie super binge worthy is. Ik hou mijn weekend vast vrij, want Sabrina komt eraan 😉
Wederom heeft Netflix nog geen trailer vrijgegeven, slechts een aankondiging van de datum. Check hem hier:

3. Mamma Mia!
Verschijnt: 1 januari
Mamma Mia! Begin 2020 goed met deze heeeerlijke film met Abba tunes! Een van mijn all time favorite films en ik kan deze dan ook elke keer weer opnieuw bekijken en er weer net zo van genieten als de eerste keer. Pak er nog even een oliebol en wat overgebleven champagne bij en geniet 🙂

4. Jurassic Park trilogie
Verschijnt: 1 januari
Niet zo van de Griekse eilanden, fijne liedjes en knappe mannen? Niet getreurd: vanaf 1 januari 2020 geniet je namelijk van de gehele Jurassic Park trilogie op Netflix. T-rex, here I come!
Nog nooit gezien? Ik heb voor het gemak even deze eeuwenoude (sort of) trailer toegevoegd:

 

Waar kijk jij het meeste naar uit? Check hieronder het volledige overzicht:


Dit bericht bekijken op Instagram

De langste maand van het jaar wordt hiermee een klein stukje korter.

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *