GIVE-AWAY

GIVE-AWAY! [DUTCH ONLY]

Mei is win maand bij Dutch Book Chick 🙂

Om te vieren dat het zo goed gaat met onze Engelstalige boek-, film- en serieblog, geven wij in mei prijzen weg aan onze lieve lezers. Aan het einde van de zomervakantie volgt nog een grote give-away, maar voor nu, vieren we het succes van de website. Wat kan je winnen?

Hoofdprijzen:
1 x paperback “The Maze Runner” (Engelstalig)
1 x paperback “Divergent” (Engelstalig)
1x paperback “Insurgent” (Engelstalig)

Troostprijzen:
2 x Divergent faction stickers met YA boekenleggers

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: punten verdienen. We houden een mooie lijst bij van iedereen die mee doet. Elke punt is dus één kans om te winnen. Hoe meer punten je verdient, hoe groter je kans is om iets te winnen! Hoe verdien je punten?

Like ons op Facebook – 1 punt
Like deze post op Facebook – 1 punt
Deel deze post op Facebook – 2 punten
Volg ons op Twitter – 1 punt
Retweet een tweet over de give-away – 1 punt per retweet
Volg ons op Instagram – 1 punt
Like deze post op Instagram – 1 punt
Repost deze post op Instagram – 2 punten
Schrijf je in voor de nieuwsbrief – 5 punten
Reageer op dit bericht op de website – 2 punten
Koop iets via de webshop* van Dutch Book Chick – 15 punten

Regels? Ja, er zijn regels. Zo geven we één prijs per persoon weg, zodat er zo veel mogelijk mensen kunnen winnen met deze give-away. Daarnaast moet je in Nederland of België wonen en ouder dan 12 jaar zijn om mee te doen. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Meedoen kan tot zondag 30 mei. De winnaars worden op maandag 1 juni persoonlijk op de hoogte gesteld van de prijs.

*Dutch Book Chick is lid van het officiële partner programma van Bol.com. Dit houdt in dat wij een webshop van Bol.com op de website hebben, die PRECIES hetzelfde werkt als Bol.com. Om 15 punten te verdienen, stuur een bewijs van je aankoop naar info@dutchbookchick.com. Vragen over de webshop en/of de win-actie, kunnen tevens naar dit mail adres gestuurd worden.

ps: de social media punten van Twitter en Instagram komen vanavond online te staan. Twitter is doorlopend: je kan hier vaker punten mee verdienen in mei.

giveawaybanner

admin

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *