GIVE-AWAY!

Hello Dutchies,

Omdat de site zo goed loopt, en wij onze lezers graag willen bedanken voor het trouw lezen van onze berichtjes, doen wij volgende week een speciale give-away! En wat je kan winnen… is een gesigneerde hardcover van “List & Leugens” van Leigh Bardugo, die en vorig jaar uit kwam bij Blossom Books. Hoe tof is dat?

IMG_0866

IMG_0867

Hoe doe je mee?

Aankomende week verschijnt er ELKE dag een post op onze site. In elke post zit een letter verstopt. In totaal kun je 6 letters verzamelen, die samen een woord vormen. Oftewel: maandag de eerste letter, zaterdag de laatste. Het woord dat gevormd wordt door alle verstopte letters mail je vervolgens uiterlijk zondag 6 maart om 23:59 naar info@dutchbookchick.com onder vermelding van “List & Leugens Give-Away”. Op dinsdag 8 maart zullen wij de winnaar bekend maken. De tijd van de uitslag maken wij later nog bekend via onze social-media kanalen.

Regels 

  • Je mag per persoon één keer mee doen.
  • Je kan maar één keer mailen (dus je kan niet je antwoord veranderen als je halverwege de week denkt het woord te weten, en er op zaterdag achter komt dat het toch anders is).
  • Om mee te doen aan de give-away moet je in Nederland of België wonen.
  • Over de uitslag kan niet gecorrenspondeerd worden.
  • Wij zouden het op prijs stellen als je het woord (wanneer je het denkt te weten), niet te delen op social-media of als reactie op deze (of andere) post. Wij zullen de reacties verwijderen en diegene uitsluiten van de wedstrijd. Daarnaast is het alleen maar in jou nadeel om het woord te delen.
  • Als je gewonnen hebt, verwachten wij dat je binnen 24-uur contact met ons opneemt. Zo niet, dan kiezen wij een andere winnaar.
  • Inzendingen NA zondag 6 maart 23:59 accepteren wij niet, wees dus op tijd!

Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes met de give-away en hopen jullie deze week terug te zien op de site. Mocht je vragen hebben over de give-away, kun je hieronder je vraag stellen of mailen naar info@dutchbookchick.com.

 

Fijne zondag!

 

Liefs,

Het DBC-team

admin

5 reacties

  1. Super leuk idee! Zoek lekker mee, maar die van vandaag zie ik niet, kijk er vast glad over heen, morgen nog maar eens kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *