Einde van Dutchember

Hi lovelies,

Het einde van Dutchember is aangebroken. Wij hebben er van genoten! Onderaan deze post lees je nog even een leuk overzicht van alle posts! En omdat het zo ontzettend tof was, kan jij nog een Sinterklaar kadootje winnen! Hoe? Heel gemakkelijk!

Morgen komt Veronica Roth naar het Best of YA Event in Tilburg, Nederland. Ik, Nanouk, ga officieel een vlog maken voor Best of YA – hoe tof is dat? Natuurlijk zal Katja van That Blonde Woman er ook zijn om foto’s te maken! (Every brown needs a blonde, right?). De vlog ga ik meteen editten als ik ‘s avonds thuis kom. Hij staat zaterdag uiterlijk 23:59 online, en vanavond dat moment kan jij hem delen!

Dus, zo win je: ik plaats de vlog op Facebook en Twitter, en vanaf dat moment kan jij hem delen. Delen kan ook via Twitter! Je kan dus 2 PUNTEN verdienen. 1 voor Facebook, en 1 voor Twitter. Maar wat is die prijs…?

Divergent: Het officiele boek bij de film!

9789000337422

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winactie loopt nog tot volgende week zaterdag, 12 december! Vanaf morgenavond/zondag ochtend vind je HIER de link naar de vlog, de Facebookpagina en Twitter. Zorg voor de goede instellingen: als je profiel/account privé is, kunnen wij het gedeelde bericht of de retweet NIET zien!

Wie zijn er morgen bij in Tilburg? En wie gaan er vanavond naar Hoofddorp? Laat het ons weten!

Liefs,

Het DBC team

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *