Dutchies! Verrassing van uitgeverij Moon!

Yes ladies and gents uit Nederland, wij hebben vanmiddag een super leuk mail ontvangen van uitgeverij Moon. Kort geleden ging ik bij hen langs in Amsterdam, samen met nog 9 andere bloggers, om te praten over o.a. hun toekomstplannen. En toen kwamen de boeken van Jenny Han ter sprake 🙂

15749186 PS-ISLY

 

 

 

 

 

 

 

Jenny Han is de fantastische schrijfster van “To All the Boys I’ve Loved Before” en “P.S. I Still Love You“. Haar boeken gaan als een spéér in Amerika, maar ook in Nederland beginnen ze behoorlijk populair te worden. De boeken gaan over Lara, die verliefd is geweest op vele leuke jongens. Dat heeft ze hen nooit verteld – ze schreef wel brieven aan al haar crushes. Deze verstopte ze altijd in een doos onder haar bed. Maar op een dag komt ze erachter dat ze allemaal opgestuurd zijn naar haar oude liefdes. En of dat nou was wat ze wilde…

En dan nu het goede nieuws… *drumroll*… Moon heeft de rechten voor de boeken gekocht! Wat betekent dat de boeken vertaald worden naar het Nederlands en hier uitgegeven gaan worden door uitgeverij Moon! *happy dancing* Daar worden wij blij van!

Helaas moeten we nog wel eventjes wachten, het eerste deel wordt in het voorjaar van 2016 verwacht. Wij van Dutch Book Chick vinden dat dat zeker de moeite waard is!

Van harte Moon, met dit prachtige nieuws.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Jenny Han en ander boeknieuws? Volg ons via Twitter, Instagram of Facebook en mis nooit meer iets.

Wat vindt jij van dit nieuws? Ga jij de boeken lezen zodra ze zijn uitgegeven in Nederland? We horen het graag!

admin

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *