[DUTCH] Voorpremière "The 5th Wave" @ Pathé Amersfoort

Hallo lieve lezers,

Zoals veel van jullie hebben gelezen, heeft Dutch Book Chick samen met De Leesfabriek // SpeelBoek en Pathé Amersfoort een speciale booklovers voorpremière georganiseerd voor de nieuwste boekverfilming: “The 5th Wave”. Mijn recensie van de film lees je hier, die van het boek lees je hier. Ik heb voor jullie vandaag een speciaal een foto reportage van de voopremière van The 5th Wave.

De aanvang van het evenement bij Pathé Amersfoort was 18:00. Langzaam kwam iedereen binnen druppelen. Als bezoeker krijg je bij aankomst een hapje en een drankje van Pathé, kon je op de foto, konden de bloggers The 5th Wave Games spelen voor camera, verder stond John van SpeelBoek klaar met mooie boeken en goodies en kon je nog iets leuks kopen van te voren. Ook kon je meedoen aan een prijsvraag en maakte je kans op een rugzak met boek en poster van The 5th Wave, of alleen de filmposter.

Iets voor 18:40 ging iedereen de zaal is. Omdat we in de VIP zaal zaten, zaal 6, had iedereen de mogelijkheid zijn jas daar bij de garderobe af te geven, en zat iedereen in de zaal op heerlijke stoelen met daarop… een leuke goodiebag. De prijzen werden uigereikt en toen begon toch eindelijk The 5th Wave!

De sfeer van het evenement was super leuk en de reacties op de film waren redelijk positief. Ik heb er van genoten en iedereen die ik na afloop nog heb kunnen spreken vonden het evenement heel tof en zeker de moeite waard.

met joost

Voor de show had ik bloggers uitgenodigd om hun mee te laten doen aan “The 5th Wave Games”. Ze kregen verschillende vragen over survival skills en over The 5th Wave. Het filmpje daarvan is nog in the making! Op de foto zie je Joost van NerdyGeekyFanboy die ook mee deed aan het spel.

boeken John

Tijdens de inloop van de film hadden we een mini voorprogramma. Je kon dus niet alleen als blogger meedoen aan “The 5th Wave Games”, maar je kon ook bij John van SpeelBoek leuke goodies en boeken kopen. Op de foto zie je bijvoorbeeld de film editie van “The 5th Wave” die nu voor maar €7,50 in de winkel ligt!

met katja
Niet onbelangrijk: je kon ook gezellig op de foto voor de grote standy van “The 5th Wave” waar een mega grote Cassie Sullivan (Chloë Grace Moretz) op staat. Op de foto zie je Katja van ThatBlondeWoman!

zaal

En… de zaal zat bijna helemaal vol! Iedereen kreeg een leuke goodie bag. Het was een ontzettend leuk evenement en we hopen er in de toekomst nog vele te kunnen organiseren!

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar de boeken/films? Je kan de boeken natuurlijk bij je lokale boekhandel kopen (YEAH!) of via bol.com als je de regen van vandaag niet durft te trotseren 😉

 

 

admin

2 reacties

  1. Ziet er gezellig uit! Het boek moet ik echt nog steeds lezen, maar ik merk dat ik toch telkens een ander boek oppak ^^” Deze wil ik dan nog wel graag eerst lezen voordat ik de film ga kijken ;3

    • Hahaha, je moet er even aan wennen, vond ik! Maar het is echt een super toffe serie en inderdaad zeker even lezen voor je de film ziet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *