Dutch Book Chick goes… DUTCH!

Dear readers,

I love blogging in English and I love to read English books. But, I do live in the Netherlands, the country in which we speak and read Dutch. I decided to review Dutch books too, so from now on, you can find a special space for Dutch book reviews! I cannot wait to start this project and I hope you guys will like it as much as I do!

Click HERE for the Dutch book page!

||

Lieve lezers,

Ik ben er dol op om in het Engels te bloggen en ik hou van het lezen van Engels boeken. Maar ik leef nou eenmaal in Nederland, het land waarin we Nederlands spreken en lezen. Ik heb besloten om ook Nederlandse boeken te reviewen. Vanaf nu vindt je dus een speciaal plekje voor Nederlandse recensies! Ik kan niet wachten om te beginnen met dit project en ik hoop dat jullie het net zo leuk zullen vinden als ik!

Klik HIER voor de Nederlandse boeken pagina!

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *