Dit verschijnt er in juli op Netflix

Het is eindelijk zomer! En dat betekent lange avonden buiten zitten, veel uitstapjes naar het strand en oneindig veel BBQ’s. Maar zomer betekent ook vakantie en dat betekent indirect weer meer tijd om lekker te gaan Netflixen. Hoe fijn is dat? En in juli staan er weer allemaal gave series en films op de planning. Ik licht er een paar uit – want ik heb zo mijn favorieten. Onderaan deze blogpost lees je het totale overzicht! Waar kijk jij het meeste naar uit?

 

Yummy Mummies seizoen 2 – 3 juli 2019

Yummy Mummies Seizoen 2

© Netflix

Nanouk – say what? Dit programma ben ik begin dit jaar gaan kijken omdat het mij echt hilarisch leek. En dat was het ook. Dit programma volgt een aantal (nieuwe) moeders uit Australië die een groot instagram-account hebben en vriendinnen van elkaar zijn. Ze zijn stuk voor stuk super verwend en eigenlijk valt deze serie dan ook in de categorie Keeping up with the Kardashians. Ik ben benieuwd wat deze moeders in petto hebben voor seizoen 2!

 

Stranger Things seizoen 3 – 4 juli 2019

Stranger Things Seizoen 3

© Netlifx

Inkoppertje: Stranger Things is denk ik de meest geanticipeerde serie van deze zomer, en ik kan er niet op wachten tot ik me (met mijn vriend) op kan sluiten in huis, met de gordijnen dicht, om een heel weekend lang deze serie te binge-watchen. De serie verschijnt op donderdag op Netflix, maar in mijn agenda zijn zaterdag 6 en zondag 7 juli al geblokkeerd!

 

Suits seizoen 7 – 12 juli 2019

Suits seizoen 7

© Netflix

Volgens mij loop ik nog zeker een heel seizoen achter, maar deze yummy advocaten are welcome any day! Hoewel ik seizoen 5 niet fantastisch vond, hoop ik dat seizoen 6 en seizoen 7 (we gaan het zien) weer net zo goed zijn als de eerste paar seizoenen. Wat ik wel zeker weet is dat ik het nooit erg vind om het gekonkel van de advocaten wereld te bekijken vanaf mijn eigen (saaie) bank 😉

Bekijk hieronder het hele overzicht van alles wat er in juli verschijnt op Netflix:

1 juli 2019 State of Play
De Kleine Vampier
Dark Shadows
Elizabeth: The Golden Age
Jonah: A VeggieTales Movie
Rabbids: Invasie (S04)
All Saints
The Accountant of Auschwitz
Swiped
De Wraak van de Sneeuwkoningin
Just Go With It
Blow
This is 40
Couples Retreat
It’s Complicated
2 juli 2019 The Milk System
3 juli 2019 Yummy Mummies (S02)
The Last Czars (S01)
Daddy’s Home 2
4 juli 2019 Stranger Things (S03)
Minions
6 juli 2019 Vrije Teugels (S03)
7 juli 2019 Blade Runner 2049
10 juli 2019 Parchis The Documentary
Family Reunion
12 juli 2019 Suits (S07)
Blown Away (S01)
Extreme Engagement (S01)
Kidnapping Stella
Point Blank
Taco Chronicles (S01)
3 Onder Verhalen uit Arcadia (S02)
True Tunes: Songs (S01)
4 Latas
14 juli 2019 Easy A
15 juli 2019 Snow White & The Huntsman

 

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *