Deze films mag je niet missen begin deze zomer!

De lockdown lijkt voorbij en de bioscopen zijn ein-de-lijk weer open! En dat betekent dat er een hoop goede films aan zitten te komen, of zelfs al in de bioscoop draaien. Ik heb een handig overzicht gemaakt van de films waar ik het meeste naar uitkijk aan het begin van deze zomer! Enjoy.

Chaos Walking

Release: 24-06-2021

In een niet al te verre toekomst ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’…

Wist je dat… deze film een verfilming is van het boek The Knife of Never Letting Go van Patrick Ness?

A Quiet Place II

Release: 24-06-2021

Het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen.

De slag om de schelde

Release: 5-06-2021

Op het Zeeuwse Walcheren in 1944 vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. We volgen de wegen van een Nederlandse jongen, een Zeeuws meisje en een verdwaalde Engelse gliderpiloot.

Wist je dat… dit de aller duurste Nederlandse film ooit is?

Zwaar verliefd! 2

Release: 24-06-2021

Ruben en Isa zijn terug! In Zwaar Verliefd! 2 maakt romantiek plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen.

Fast & Furious 9

Release: 8-07-2021

In het nieuwste hoofdstuk in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit – Fast & Furious 9 – is Vin Diesel Dominic Toretto en wordt hij weer herenigd met zijn Fast & Furious-family.

Black Widow

Release: 7-07-2021

Het verleden van Natasha Romanoff (Black Widow) haalt haar in. Na zeven optredens binnen het Marvel Universum wordt de vraag beantwoord of Avenger’s levensgevaarlijke superspion kan afrekenen met haar schuldgevoelens uit het verleden.

Hitman’s Wife’s Bodyguard

Release: 22-07-2021

Na het succes van The Hitman’s Bodyguard zijn top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie.

Songbird

Release: 29-07-2021

In de thriller Songbird is het COVID-23 virus gemuteerd en bevindt de wereld zich in het vierde jaar van een lockdown. Besmette Amerikanen worden uit hun huis gehaald en onder dwang naar quarantaine kampen gebracht die bekend staan als Q-Zones.

Wist je dat… deze film is gebaseerd op de huidige omstandigheden in de wereld?

In augustus en september verschijnen ook weer talloze fantastische films, maar daar zal ik later in de zomer weer een nieuwe lijst van maken. Naar welke film kijk jij tot nu toe het meeste uit?

Bestel hier je tickets bij Pathé.

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *