De leukste Netflix series van dit moment!

Het is zomer maar op een of andere manier heeft Netflix het voor elkaar gekregen om ons binnen te houden. Jawel: er zijn afgelopen tijd allemaal nieuwe seizoenen van je favoriete series verschenen (en er komen er nog een aantal hele leuke aan). Geen idee waar ik het over heb? Check hier dan even het overzicht van onze highly anticipated Netflix series.

Virgin River – Seizoen 3

We hebben gesmuld van seizoen 1 en 2, en ook deze zomer zijn we weer uitgenodigd in de bar van Jack. Ben jij er ook?

Atypical – Seizoen 4

Een van de leukste, grappigste én beste series van dit moment heeft eindelijk weer een nieuw seizoen. En als ik me niet vergis is dit ook meteen het laatste seizoen van de serie. Nog even genieten dus!

Never Have I Ever – Seizoen 2

Deze serie maakte me vorig jaar ontzettend aan het lachen, maar had ook zo haar goede, serieuze momenten die mij aan het hart gingen. Ik kan in ieder geval niet wachten om dit nieuwe seizoen te gaan bingen!

Outer Banks – Seizoen 2

Ik ben nog niet eens aan seizoen 1 begonnen, maar ik ben nu al hyped voor seizoen 2, want ik hoor van iedereen dat dit een fijne guilty pleasure is. Verschijnt vrijdag 30 juli.

Sex Education – Seizoen 3

Het duurt nog even, maar dan is hij er ein-de-lijk: het nieuwe seizoen van Sex Education. Laten we eerlijk zijn en toegeven dat dit wel de serie is waar we allemaal het meeste op hebben gewacht. Verschijnt vrijdag 17 september.

Hier alvast een leuke aankondiging van Moordale:

Naar welke Netflix series kijk jij het meeste uit?

Log in op Netflix en start met streamen!

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *