Cover reveal: Eerste Leven

Whoohoo, bij HarperCollins Young Adult komen er aankomend seizoen SUPER VEEL toffe boeken uit. Het voorjaar zit bomvol nieuwe boeken en vervolgen op eerdere delen. Vandaag mag ik een nieuw boek bekend maken waarvan ik ZEKER weet dat jullie het allemaal willen lezen! IK OOK! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Jullie kennen haar naam misschien wel: Gena Showalter. Zij schreef namelijk de toffe serie van Alice in Zombieland, Door de zombiespiegel en Hartenkoningin. Meer weten? Check dan de blog van Thyrze, Infinite Stories, en lees alles over deze serie. Maar ik ga een andere titel bekend maken, want Gena heeft nog een ander tof boek! En dat is…. Eerste leven! In het Engels: First Life. Het is het eerste deel van een serie, en het tweede deel Levensbloed verschijnt later dit jaar.

eerste-leven-2d

Blurb
In Gena Showalters nieuwe fantasywereld moet iedereen kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika (‘Licht geeft Zicht’) of Myriad (‘Macht is een Recht’)? De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood, en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood… Hoewel Tenleys ouders haar al – voor veel geld – aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zéér aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke manieren proberen te overtuigen. Maar dan mengt zich nóg iemand in de strijd…

gs_authorphoto1Bio
Gena Showalter is de internationale bestsellerauteur van romans en fantasy voor zowel volwassenen als jongeren. Haar boeken worden vaak bestempeld als ‘humoristisch en intens’, ‘niet weg te leggen’ en ‘verslavend’. Met Alice in Zombieland, het eerste deel van The White Rabbit Chronicles, debuteerde ze als Young Adult-auteur, en ook deze serie was meteen een internationaal succes. Ze woont in Oklahoma met haar gezin en een hele verzameling honden.
members.genashowalter.com

 

Technische gegevens
ISBN
: 978 94 027 2340 3
Verschijnt: 16 mei 2017
Prijs: € 15,00
Uitvoering: Paperback
Omvang: 384 pag.
Oorspronkelijke titel: First Life
Serie: Everlife
Vertaling: Valérie Janssen
ISBN e-book: 978 94 027 5203 8
Prijs e-book: € 9,99

Ik ben super enthousiast over het boek en kan niet wachten tot ik het kan lezen. Het boek ligt namelijk vanaf 16 mei 2017 in de winkel, dus we moeten nog eventjes wachten. Gelukkig komt Levensbloed (Everlife #2) vlak daarna al in de winkel, dus wachten op deel 2 duurt niet zo lang. En weet je wie er nog meer heel enthousiast zijn?

‘Geweldig en volslagen uniek – ik kon het gewoon niet wegleggen! Wat een fantastische coole wereld.’
New York Times bestsellerauteur Sarah J. Maas

Eerste leven is een non-stop adrenalinerace!’
Bestsellerauteur P.C. Cast

‘Een inventieve wereld met personages om van te gaan houden.’
Kirkus Reviews

Whoo! Super benieuwd naar hoe dit boek is en wat de reacties zullen zijn. Je kan Gena Showalter ontmoeten tijdens YALFest in april. Heb je nog geen kaartjes? Klik dan even HIER. Op = op dus wees er snel bij want het gaat een hele toffe dag worden!

Ben jij ook benieuwd? Laat het hieronder even weten! 

Liefs,
Nanouk

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

6 reacties

  1. Natuurlijk ben ik bij Yalfest want ♥ Gena!
    En ik ben ontzettend blij dat dit boek vertaald word en dat de cover zo mooi blijft! Can’t wait!!!

  2. Ik las het boek al in het Engels en ik gaf het 5 sterren, ik vond het echt ge-wel-dig!! Origineel concept en het is spannend van begin tot eind. Leuke personages en een geweldige schrijfstijl! Ik kijk ook echt al SMACHTEND uit naar boek 2. En ik ben ontzettend enthousiast voor de Nederlandse lezers, die gaan echt smullen van dit boek! Ook super tof dat de uitgever de originele covers aanhoudt, want die zijn echt prachtig!! En dat Gena dan ook nog eens naar YALfest komt is zooooo gaaf ♥ Zij was de doorslaggevende reden voor mij om een kaartje te kopen hihi.

  3. Die cover vind ik nog steeds prachtig. Hopelijk is het verhaal ook zo mooi. Persoonlijk ken ik Gena Showalter voornamelijk van haar boeken voor volwassenen. Alice in Zombieland las ik ook maar jammer genoeg kwam ik nog niet aan het de rest van deze serie toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *