Blossom Books Read-a-thon

This post is for all of DBC’s Dutch readers:

Hi lieve lezers! Zoals jullie al wel weten, host Blossom Books dit weekend een readathon. Doel: zoveel mogelijk boeken lezen tussen donderdagavond en zondagavond. Officieel gaat het om 8, 9, en 10 mei! En wij zouden Dutch Book Chick niet zijn als er niet iemand van ons team mee zou doen aan de Read-A-Thon! Ik, Nanouk, doe daarom dit weekend mee met deze enorm gave Read-A-Thon. Ondanks mijn drukke schema (ik volg 2 universitaire studies en werk) ga ik toch proberen om dit weekend twee boeken te lezen (en eventueel aan een derde te beginnen). Welke zijn dat?

1. The Heir (The Selection #4) – Kiera Cass
Als ik straks thuis kom (thuis bij mijn ouders), ligt die als het goed is op de mat, klaar om gelezen te worden! Reviews van andere boeken van Kiera Cass vind je hier, hier en hier.

2. Rogue (The Talon Saga #2) – Julie Kagawa
Het was de bedoeling dat deze e-ARC al dagen geleden uit was, maar door colleges en boeken die ik daarvoor moest lezen, ben ik pas halverwege. Dit boek wil ik héél graag uitlezen dit weekend en reviewen op YABC! De review van Talon, #1 van de serie, lees je hier.

3. Love, Lucas – Chantele Sedgwick
Dit boek is ook een e-ARC, en ik wilde hem al lang geleden lezen, dus ik hoop er dit weekend aan te kunnen beginnen!

GIVE-AWAY
Om deze Read-A-Thon van Blossom Books te vieren, geven wij een klein pakketje weg met leuke Blossom Books hebbedingetjes zoals stickers, boekenleggers en de eerste 13 hoofdstukken, gebundeld, van het boek Vrees Me van Tahareh Mafi! Hoe doe je mee? Like deze post op Facebook en reageer met een super leuke quote die je dit weekend tegenkomt in het boek die jij leest voor de Read-A-Thon! De winnaar wordt op 12 mei bekend gemaakt 🙂

Welke boeken ben jij van plan om te lezen?

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *