About me #1 Frederique: arts and crafts

Hallo iedereen,

Misschien heb je een keer een update of review van mij gelezen, maar de persoon erachter ken je natuurlijk niet. Daarom ga ik vandaag wat over mezelf vertellen en laat ik je een sneak peek zien van een upcoming giveaway!

Mijn naam is Frederique Teillers en woon in de omgeving van Amsterdam. Vorig jaar ben ik geslaagd voor mijn gymnasium en ben nu al een maand een student aan de UvA, wat ik heel erg leuk vind. In mijn vrije tijd schrijf ik voor Dutchbookchick, Red Pers en INKIJK en teken/schilder ik veel. Ik heb ook een vriend die ook aan de UvA studeert en hij is heel grappig/lief.

Dat tekenen en schilderen wil ik graag aan je laten zien, want dat heeft ook te maken met de giveaway. 🙂

121De linker is een schets wat een beetje uit de hand liep toen ik nieuwe potloden had gekocht, één van mijn eerste echt gelukte tekeningen. De rechter is een schilderij wat i een aantal jaar geleden heb gemaakt voor een vriendin van mij, het is gebaseerd op een schilderij van Edward Hopper. Dat was één van mijn eerste gelukte schilderijen.

Tekenen ben ik net wat beter in dan schilderen, daar ben ik nog mee bezig om echt te leren. Verf doet namelijk niet altijd wat je wil, een potlood wel als je goed kijkt.

5

20

Portretten zijn wel een favoriet van mij om te maken. Om iemands sfeer vast te leggen op papier is heel cool om te kunnen. De linker is gebaseerd op een foto van National Geographic van een vluchtelingenmeisje en de rechter is mijn vader toen hij in het leger diende.

 

Dieren waren wel een goede manier voor mij om details goed te lerenuit werken. Dieren hebben zoveel details en haartjes dathoe preciezer je tekende, hoe meer het dier tot leven kwam.

39

Toen ik afgelopen zomer op Facebook merkte dat boekenleggers echt gewild waren, dacht ik dat ik met mijn schilderen en tekenen daar wel wat mee zou kunnen. Dus heb ik ons logo 4 keer laten drukken en ben ik lekker creatief bezig geweest! Ze zijn gemaakt met acrylverf op erg dik papier.

20160813_010243

Ik denk dat je wel kan raden op welke boeken deze gebaseerd zijn! Op de achterkant staat ons logo en als er veel vraag naar is kunnen we hier meer mee gaan doen.

Één van deze kun jij winnen! Ga naar onze Tumblr-pagina, volg ons en comment met welke jij van deze vier wilt. 🙂

Frederique Teillers

Frederique is reviewer, specialized in series. Studying Media & Culture in Amsterdam, she knows everything about series and now and then reads an English classic. Frederique might me the youngest member of the team, but she knows how to speak her mind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *