7x waarom je Ik pleit voor jou! van Marijke Vos moet lezen

Marijke Vos ken je misschien wel van Chanel naar flanel of haar De weddingplanner-serie via Kobo. Haar nieuwste boek Ik pleit voor jou! is net verschijnen bij uitgeverij HarperCollins Holland en is een echte aanrader voor deze zomer. Hierbij de 7x waarom je Ik pleit voor jou! van Marijke Vos moet lezen!

1. Knappe advocaten

Het verhaal van Ik pleit voor jou! gaat over advocate Janna wie verliefd wordt op Leo, de advocaat van de tegenpartij van de grote zaak waar Janna aan werkt. En hoe knap en sexy is Leo? COME ON!

2. Verboden liefde

Wat is er beter dan liefde die eigenlijk verboden is? Net als in de klassieke Romeo & Juliet, wordt hoofdpersoon Janna verliefd op Leo, van de tegenpartij. Uiteraard is er vanaf het eerste moment spanning tussen de twee. Houden ze het vol tot na de rechtzaak?

7x Ik pleit voor jou! van Marijke Vos.
Ik pleit voor jou! van Marijke Vos.

3. Amsterdam

Misschien wel een keertje verfrissend – het boek speelt zich niet af in een afgelegen plaatsje in Amerika, maar in ons eigen Amsterdam! Hoe fijn is dat? Parkjes, grachten, Nederlandse kroegen… allemaal erg herkenbaar.

4. De wereld van de advocaten

Wat Marijke ontzettend goed heeft gedaan, en waar ze veel research naar heeft gedaan, is de wereld van de advocaten. Je krijgt interessant kijkje in de wereld van de advocaten, op een begrijpelijke manier, zonder dat het saai wordt! Kan ik nog een carrièreswitch maken?

5. Humor

Ik pleit voor jou! is ontzettend grappig, en vanaf het eerste moment word je meegesleept door hoofdpersoon Janna en alles wat ze meemaakt. Op veel momenten zul je hardop meelachen of dingen naar Janna roepen omdat ze iets wel/niet moet doen. Grappige scènes en hilarische gebeurtenissen gegarandeerd!

6. Heel veel romantiek

Kom op – had je iets anders verwacht? Dit boek zit bomvol romantische, zwoele en soms ook lichtelijk ongemakkelijke (maar altijd aandoenlijke) situaties. Janna maakt alles mee wat de doorsnee persoon ook meemaakt, maar dan met een super knappe, sexy, lieve (!!) advocaat. Ik was op slag verliefd op de twee!

7. Het omslag

Last but not least, ga ik er toch nog even iets over zeggen: hoe leuk is het omslag? Alleen daarom zou ik het boek al hebben gekocht!

Dit was ‘7x waarom je Ik pleit voor jou! van Marijke Vos moet lezen’. Benieuwd naar Ik pleit voor jou!? Je hebt hem al voor €15,99 in paperback! Lees je liever als e-book of luister je hem liever als audiobook? Dat kan natuurlijk ook. Veel leesplezier!

Meer recensies lezen? Klik hier.

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 25 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Digital Product Manager at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *