5x films in juli

Juli is aangebroken en dat betekent dit jaar twee dingen: een hele lange periode met zon (oftewel: hittegolf) én de echte zomer blockbuster verschijnen weer in de bioscoop! In deze grote zee vol gave films ben je misschien de weg inmiddels wel een beetje kwijt. Daarom help ik je deze maand weer een handje met mijn top 5 films die je NIET mag missen!

1. Mamma Mia! Here We Go Again
Release date: 19 juli 2018
Hoofdrollen: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Eric Johnson, Eloise Mumford en Rita Ora
Genre: Romantiek, drama
Tijdsduur: 105 minuten
Verhaal: Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax (oftewel: het derde en laatste deel) van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen.

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 22 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Metadata & Digital Marketing Coördinator at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *