WINNEN: Inferno prijzen!

Na zeven jaar is het eindelijke zover: Robert Langdon is terug! Vanaf 13 oktober draait de spannende film INFERNO, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Dan Brown in de Nederlandse bioscopen. INFERNO is het vervolg van andere Dan Brown verfilmingen als The Da Vinci Code en Angels & Demons.

filmposter1INFERNO is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks.

In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerkInferno van Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Met o.a. Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster en Sidse Babett Knudsen.

Geregisseerd door Ron Howard (The Da Vinci Code,Angels & Demons). Geschreven door David Koepp. Gebaseerd op het boek van Dan Brown.

INFERNO draait vanaf 13 oktober in de bioscoop.

Wow – een nieuwe boekverfilming van Dan Brown! Ik ben meteen enthousiast. Tel daar Tom Hanks in de hoofdrol bij op en je hebt een blockbuster te pakken denk ik. De boeken van Dan Brown zijn mega spannend en ik weet 100% zeker dat deze film dat ook is. De trailer van de film bewijst dat ook maar weer: je ziet hem hieronder!


Meer weten over de film? Check dan www.infernofilm.nl!

Maar… wat kan je winnen en HOE kan je winnen?
Samen met Universal Pictures NL mag ik 3x een té gek Inferno pakket weggegeven. In dat pakket vind je: 2 bioscoopkaartjes voor Inferno, het boek, een tof notitieboek en een leeslampje! WOW! En ja, je hebt het goed gelezen. Ik mag dit pakket maar liefst 3x weggeven!

Hoe doe je mee?

 • Reageer onder dit bericht waarom juist JIJ deze prijs moet winnen. Let goed op dat je een werkend e-mail adres achterlaat, de winnaars krijgen de uitslag via de mail.

Hoe maak je extra kans?

Meedoen kan nog tot dinsdag 18 oktober (jup heel kort) en de winnaars worden op woensdag 19 oktober bekend gemaakt.

Heel veel succes en may the odds be ever in your favor!

Tom Hanks and Felicity Jones star in Columbia PIctures' "Inferno."

Tom Hanks and Felicity Jones star in Columbia PIctures’ “Inferno.”

Nanouk Meijer

Nanouk is the founder and owner of the website. She runs the website, takes care of the lay-out, give-aways, social media, book reviews and events. She is 22 years old and graduated from 'Comparative Literature' at Utrecht University. She is Metadata & Digital Marketing Coördinator at HarperCollins Holland and staff reviewer at YA Books Central. She breaths books.

24 Comments

 1. Ik wil heel graag mijn vader meenemen naar deze film, omdat hij mij fan heeft gemaakt van de Robert Langdon films. Mijn vader heeft alle films honderd keer gekeken en de boeken zeker ook zovaak gelezen.

 2. graag doe ik mee, heb genoten van al zijn boeken en ook van de films ervan. Toen Dan Brown in Amsterdam was heb ik nog snel met hem op de foto gemogen.

 3. Ik zou heel graag met mijn vriendje naar deze film gaan. Hij is helemaal gek op Tom Hanks en houd van lezen. Lijkt me super om dit pakket voor hem te winnen.

 4. Wat een toffe actie! Ik heb het boek gelezen en die vond ik heeeeel erg goed. een echte aanrader. Dus ik zou ook wel heel graag naar de film willen met mijn vader die ook een fan is. 🙂
  Bij deze doe ik dus graag mee. Ik volg je nu ook op FB en twitter en heb ook je berichten gedeeld.
  Dus ik ga nu heel hard duimen!
  🙂

 5. Net als anderen hier wil ik super graag met mijn vader naar deze film! We zijn beiden Tom Hanks fans, dus deze film kunnen we niet missen. Eigenlijk is naar de film gaan het enige wat ik echt samen met mijn vader doe, en dat is dus altijd heel speciaal. 🙂 Het boek zou ikzelf heel leuk vinden om te lezen!
  Ik ga dit delen op facebook en twitter!

 6. Ik wil deze prijs voor mijn moeder winnen omdat zij de grootste Dan Brown fan ever is! Ze kijkt al heel lang uit naar deze film en ik hoor haar echt over niets anders, haha! Natuurlijk heeft zij het boek al lang gelezen, maar de rest van het pakket zou perfect voor haar zijn. Dan neem ik het boek en kan ik mij eindelijk ook eens verdiepen in de wereld van Dan Brown en is ze niet meer een lonely fangirl! 🙂

 7. Tom Hanks speelt mee (ben ik fan van) en ik krijg maar geen genoeg van de trailer, spannend…IK moet ‘m zien!

 8. Na 7 jaar geduldig wachten is het eindelijke zover: Robert Langdon is terug!
  Ik wil eerst nog even snel het boek lezen en dan linea recta door naar de bios met zoonlief, wij gaan er samen van genieten. Dat wordt een perfect moeder-zoon-uitje.
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg en RT op Twitter
  Duimen maar……
  Groeten, Grete Karina

 9. Wat een leuke actie, ik heb de 2 eerste films gezien zoooo spannend en wil Inferno ook graag zien, en dan ook nog een bonus : het boek en de gadgets!!

 10. yessss ik ben megafan en verheug me al op een avondje bios met mijn lieve vriendje samen! En boek en gadgets zijn natuurlijk een superleuk extraatje.
  duim duim duim, fijne week en groetjes van Riekie

 11. Ben groot fan van Dan Brown en ben heel erg benieuwd naar Inferno. Ik maak graag kans op een Inferno pakket. Like, deel en ik heb deze actie geretweeted 🙂

 12. Ik zou heel graag deze kaartjes voor mijn ouders willen winnen omdat ze dol zijn op Dan Browns boeken en films. Het lijkt mij erg leuk om mijn ouders met de kaartjes en het boek te verrassen zodat ze een keertje met z’n tweeën naar de film kunnen.

 13. Ik zou graag winnen omdat ik mooie wenkbrauwen heb. Ook is mijn favo kleur blauw. Ook ben ik rijke student en koop ik koffie voor lieve mensen. Lief he. Ohja ik ben ook fan van Dan Brown. Ik wil met mijn vader en moeder en tante en oom en kleinkinderen en mijn Litouwse overgrootvader naar de bioscoop. Zij hebben mij namelijk hardcore fan en stalker gemaakt van Ernst en Bobbie. Dus geef mij die shit, Nanouk Meijer. XOXO gossip girl

 14. Super leuk! Waag graag een kansje! Ik ben gek op historische thrillers met een goede dosis actie! Volgende week hebben mijn vriend en ik een half jaar een relatie en het zou leuk zijn om dat te vieren door samen voor het eerst naar de bios te gaan, deze film past bij ons en dat zou het nog extra leuk maken!
  Ps. Ik ben benieuwd hoe het verhaal verfilmd is 😉 (en heb het boek (nog) niet).
  Volg en geretweet onder @TurtleBookwurm
  Volg en gedeeld op FB onder mijn eigen naam

 15. Als grote Dan Brown fan, al zijn boeken gelezen en de films tot nu toe gezien, ben ik ook erg benieuwd naar ”Ínferno” en goodies zijn altijd geweldig natuurlijk. Volg en retweet ook via Twitter: @SophsZon .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *