Dutch Book Chick met de NS: schema

Hallo lieve lezers,

Vrijdag 15 juli is de laatste dag dat ik gratis met het OV kan reizen. Als boekbloggers (en treinlezer) laat ik dat niet zomaar voorbij gaan. Op vrijdag 15 juli zal ik met de trein door Nederland reizen, live tweeten (ik lees in de trein) en onderweg stoppen bij verschillende boekhandels (lees: even naar binnen rennen, fotootje maken, gedag zeggen en weer door). Om dit extra leuk te maken, zullen er winacties zijn! Ik geef 4 verschillende boeken weg, en van één daarvan mag ik er zelfs drie weggeven. Er zullen dus zes boeken weggegeven worden door middel van leuke opdrachtjes tijdens mijn reis. Met de hashtag #DBCreistmetNS kun je de hele dag alle updates volgen via Twitter en Instagram. Benieuwd naar de route die ik af ga leggen? Scroll dan even door naar beneden!

Vergeet dus niet gezellig mee te praten met de hashtag #DBCreistmetNS, maar doe ook vooral mee met de winacties! Tijdens de dikgedrukte treinreizen geef ik verschillende boeken weg! Spannend? Jazeker, want van te voren vertel ik nog niet welke ik weg ga geven! Wat ik wel vertel is dat de eerste winactie gelijk om drie boeken draait! Meedoen met elke winactie kan TOT 20:00 en meedoen kan alleen als je de hashtag in de Tweet/Instagram post hebt gevoegd. De winnaars krijgen ’s avonds tussen 20:30 en 21:00 bericht!

Schema

10:00 – Broese, Utrecht

10:36 – Intercity (richting Enschede) Amersfoort CS (3x winactie)

11:00 – SpeelBoek, Amersfoort

11:40 – Intercity Schiphol, Sprinter (richting Den Haag) Hoofddorp (1x winactie)

13:00 – Boekhandel Stevens, Hoofddorp

13:54 – Intercity (richting Amersfoort Vathorst) Amsterdam Centraal

14:30 – Scheltema, Amsterdam

15:30 – Intercity (richting Vlissingen) Laan van NOI, bus 23 naar Voorburg  (1x winactie)

16:30 – In de wolken, Voorburg

17:14 – Sprinter (richting Den Haag Centraal) Den Haag Centraal

17:30 – Paagman (Lange Poten), Den Haag

18:05 – Tram 4 (richting Zoetermeer Javalaan) Voorburg ’t Loo, Metro E (richting Slinge) Beursplein  (1x winactie)

19:00 – Donner, Rotterdam

20:00 – Sluiting alle winacties.

20:30/21:00 – Bekendmaking winnaars.

 

Tijden onder voorbehoud!

Lees en doe jij mee? Tot vrijdag 15 juli!

admin

7 Comments

  1. Leuk! Helaas een beetje laat aangekondigd, daarom kan ik denk ik niet even langskomen en meereizen. Maar ik volg het avontuur wel op sociale media 🙂

  2. Superleuk zo’n dag zeg!!! Maak ook even een boekenlegger rondje 😉 zou ik wel doen,maar komt omdat ik bijna niks heb 🙁
    Helaas kan ik niet meedoen met je actie,geen Twitter of Instagram *zucht*
    Toch wil ik je superveel plezier wensen! En iedereen die wel meedoet: Succes!!!

    Liefs, Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *